Home > Altiris Error > Altiris Error With Token Replacement

Altiris Error With Token Replacement

The syntax is correct, the F: drive is correctly mapped. To repeat the syntax, from my friend Nick: REM Token Replacement Task for Sysprep.inf REM Replacetokens .\scripts\SYSPREP.TXT .\temp\%ID%.INF FIRM Copy ,\temp\%ID%.inf PROD:\temp\sysprep.inf 2nd Line: I originally had 2 spaces between the Log in or register to post comments Comment #5 MGN CreditAttribution: MGN commented August 21, 2011 at 6:49pm Category: bug » feature So maybe it helps to check if the used LarryDay, May 14, 2005 #8 LordofthePatch Site Administrator I know this might be nitpicky, but you say that your sysprep.inf file is in the Scripts folder, however in the Replacetokens line have a peek here

I'm isolating which module it is and will then issue a fix. Yes No View Results Loading ... The system returned: (22) Invalid argument The remote host or network may be down. Thank you for your feedback! https://support.symantec.com/en_US/article.TECH26272.html

Supported Products A-Z Get support for your product, with downloads, knowledge base articles, documentation, and more. Contact Us Customer and Technical Support phone numbers and hours of operation. Larry LarryDay, May 16, 2005 #12 LarryDay New Member Good Day, my very Patient Brothers & Sisters!! If you want to create or deploy images for multiple disks you can create a second task and use the –d parameter.

Another Post on the Altiris site said to leave the slash out...that is a mistake, and the FIRM will fail! If anyone else is experiencing a similar issue, please let me know. Log in or register to post comments Comment #7 November 17, 2011 at 11:10pm Status: Fixed » Closed (fixed) Automatically closed -- issue fixed for 2 weeks with no activity. Log in or register to post comments Comment #5 wizonesolutions CreditAttribution: wizonesolutions commented November 3, 2011 at 11:05pm Title: Undefined index: 2 in webform_tokens_tokens() » Token replacement fails if Webform submission

Symantec Connect User-to-user forums, blogs, videos, and other community resources on Symantec Connect. Translated Content This is machine translated content Login to Subscribe Please login to set up your subscription. end of re-publication. LordofthePatch, May 14, 2005 #9 Nick Altiris/AppSense Guru JAustgen said: And those files do not get deleted by default.

JAustgen, May 14, 2005 #11 LarryDay New Member =================================================== REM Token Replacement Task for Sysprep.inf REM Replacetokens .\scripts\SYSPREP.TXT .\temp\%ID%.INF FIRM Copy F:\temp\%ID%.INF PROD:temp\SYSPREP.INF =================================================== …%ID%.BAT file is successfully being created…correctly! I'd be interested to know exactly when, in the image process, that the files get deleted from the directory. I think you're doing this on purpose now. Nieuws Over Downloads PepperCrew Members Replacing a network card of a DC (Virtual Machine) German warning in Dutch OS Tips for using SysPrep with Altiris Filed in: Remko Weijnen Add comments

I am not for sure about this, but after it is created and sent down to the production machine, isn't it deleted? https://www.drupal.org/node/1220290 Create a SymAccount now!' Error with Token Replacement in embedded script TECH26272 February 8th, 2007 http://www.symantec.com/docs/TECH26272 Support / Error with Token Replacement in embedded script Did this article resolve your issue? Eg for 32 bit Windows 2003 deploy.cab goes to Sysprep\DotNet\x86: As I wrote earlier in this post it’s very important to use the correct Sysprep version as each OS has it’s Submit a False Positive Report a suspected erroneous detection (false positive).

MySymantec Create and manage cases, manage licensing and renewals, submit threats, and enroll with Symantec Rewards. navigate here where is it?? ) is actually working correctly…such as trying a different type of token replacement. Join today Download & Extend Drupal Core Distributions Modules Themes Webform TokensIssues Token replacement fails if Webform submission contains empty field values Closed (fixed)Project:Webform TokensVersion:7.x-1.0-rc1Component:CodePriority:CriticalCategory:Bug reportAssigned:UnassignedReporter:ThaiGringoCreated:November 2, 2011 - 23:21Updated:November 17, Please try the request again.

Provide feedback on this article Request Assistance Print Article Subscribe to this Article Manage your Subscriptions Search Again Situation When doing a ReplaceTokens the Deployment console shows a status of "Error At least I got the .BAT file now showing up in the Temp directory, but still no .INF. I am not encountering issues with the latest versions. Check This Out It will also copy a default sysprep.inf file that is used to restore the target computer after imaging.

I'm wondering if it's got something to do with permissions. If you cannot use this file, eg because you have differing files per OS you can copy a sysprep anwer file after the create image job. Log in or register to post comments Add child issue, clone issue News itemsDrupal news Planet Drupal Association news Social media directory Security announcements Jobs Our communityCommunity Getting involved Services, Training

But where does this sysprep.inf file come from?

Your cache administrator is webmaster. United States Products Threat Protection Information Protection Cyber Security Services Website Security Small Business CustomerOne Products A-Z Services Business Critical Services Consulting Services Customer Success Services Cyber Security Services Education Services I can't reproduce the problem with the latest code. We also got the 2nd production server subnet working with the RDP server...the DHCP Helper was defined properly on the Black Diamond switches/routers, but we needed to set the "Delay" at

The issue was that if a Webform Submission had values that were not filled in, $submission->data wouldn't even have an array index to which I could append the relevant database data But on this occasion, such is not the case. And those files do not get deleted by default. http://lanprolab.net/altiris-error/altiris-error-116.php This is happening with node tokens, as I have tested it on 2 diffrent "node" types: profile and gallery_image(my own type) Log in or register to post comments Comment #4 Nikdilis

Good thought Andrew. Have a great day...now I know where to go, to get expert advice on Altiris Deployment Server!! Generated Fri, 30 Sep 2016 05:01:49 GMT by s_hv1000 (squid/3.5.20) ERROR The requested URL could not be retrieved The following error was encountered while trying to retrieve the URL: http://0.0.0.9/ Connection Generated Fri, 30 Sep 2016 05:01:49 GMT by s_hv1000 (squid/3.5.20) ERROR The requested URL could not be retrieved The following error was encountered while trying to retrieve the URL: http://0.0.0.10/ Connection

Larry LarryDay, May 13, 2005 #3 LordofthePatch Site Administrator Are you certain that the temporary file is not being created? The word PROD must be CAPITALIZED! So maybe it helps to check if the used token is correct. Style Altirigos Contact Us Home Top RSS Forum software by XenForo™ ©2011 XenForo Ltd.

The format I am using for the webform token is: [webform:webform-val-field] If I use a static value, the error is not generated and the PDF is generated with the static value In this case the tempdirectory locations of \UP and \MP did not exist. A few earlier post regarding PXE Boot that may be useful:

STOP: 0x0000005D when booting Windows PE Compiling Drivers for Altiris Linux PXE Image Part 1 Compiling Drivers for Altiris Linux Already committed.

User warning: Attempting to perform token replacement for token type taxonomy-term-reference-field-value without required data in token_tokens() (line 757 of /home/sites/all/modules/token/token.tokens.inc). This site is The Bomb!!